Φόρμα Επικοινωνίας

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


Τοποθεσία

Από την πρώτη ελιά που φύτεψε η θεά Αθηνά στον βράχο της πόλης προέρχονται, σύμφωνα με τον μύθο, όλα τα ελαιόδεντρα του τόπου. Η ελιά συμβόλιζε την αθηναϊκή δημοκρατία. Κλαδί ελιάς, κότινος, δίνονταν στους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων. Το ευλογημένο δέντρο πλημμύριζε την περιοχή και ο καρπός του, σημάδι καλοζωίας, πλούτιζε ακόμη περισσότερο την ανθηρή Αθήνα, περιζήτητο σε πόλεις και χώρες του εξωτερικού.

Από την ελιά της Αθηνάς δημιουργήθηκε και ο περίφημος στην εποχή του «Ελαιώνας», πλούσιος σε καρπούς, σημάδι ευημερίας και καλοτυχίας. Στα βυζαντινά χρόνια, στην περιοχή του Ελαιώνα χτίστηκαν πολλές εκκλησίες, ενώ οι κάτοικοι ασχολούνταν κυρίως με τη γεωργία, με επίκεντρο την καλλιέργεια της ελιάς.

Σήμερα, οι ελιές αν και περιορισμένες, συνεχίζουν να θυμίζουν το πλούσιο παρελθόν της περιοχής. Από την ελιά εμπνευσμένο και το όνομα του ωραιότερου loft της πόλης, του Eleon Loft, λίγα μόλις λεπτά από κέντρο της πόλης που η θεά της ελιάς, της έδωσε το όνομά της.

Λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης, στην κορυφή ενός υπερσύγχρονου βιοκλιματικού κτιρίου στεγάζεται το Eleon-loft

Στην περιοχή του Ελαιώνα, απέναντι από το Χρηματιστήριο Αξιών, το Eleon-loft απολαμβάνει το προνόμιο της εύκολης πρόσβασης, αλλά και της μοναδικής θέας στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και την κατάφωτη νυχτερινή Αθήνα.

Στις εγκαταστάσεις του Eleon-loft λειτουργεί ιδιωτικό parking.

Η πρόσβαση στο Eleon-loft είναι εφικτή με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Μετρό : Στάση Ελαιώνας
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16


Χρήσιμα Downloads

Επικοινωνια

Τοποθεσια

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

ΙΧ : Παροχή Parking

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Eleon Loft - All rights reserved.