Εμείς θα υλοποιήσουμε τη γιορτή, εσείς θα τη ζήσετε


Η δική σας μοναδική στιγμή, γίνεται δικό μας εγχείρημα με μία επιθυμία: Να την πραγματοποιήσουμε ιδανικά για να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη σας για μια ζωή.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η χαρά διπλασιάζεται όταν τις μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε. Εκδηλώσεις που γίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να δώσουμε και να πάρουμε πολύτιμα συναισθήματα. Το roof top Eleon Loft ανοίγεται φιλόξενο για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που επιθυμείτε.


Η ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, οι γενναιόδωροι χώροι, η υψηλή αισθητική στον εσωτερικό σχεδιασμό, στην επίπλωση, στα σερβίτσια, στα λευκά είδη, η σύγχρονη τεχνολογικά υποδομή, οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας στον φωτισμό, τη μουσική και τη διακόσμηση και το ανθρώπινο δυναμικό μας, φιλόξενο, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εμπειρία, συνθέτουν όλες τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και η γεύση. Η ομάδα του executive chef Jean Yves Carattoni σχεδιάζει και υλοποιεί με μοναδική μαεστρία τις γεύσεις της προτίμησής σας, με βάση τις καλύτερες πρώτες ύλες από την τοπική και διεθνή αγορά. Πιάτα ευφάνταστα σε παρουσίαση και απολαυστικά σε γεύση, δημιουργούνται σύμφωνα με το ύφος της κουζίνας της επιθυμίας σας, αφήνοντας αξέχαστες γευστικές εντυπώσεις.

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής

Mοναδική περιμετρική θέα στην πόλη μας και τον βράχο της Ακρόπολης

Επικοινωνια

Τοποθεσια

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

ΙΧ : Παροχή Parking

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Eleon Loft - All rights reserved.