Εμείς θα υλοποιήσουμε τη γιορτή, εσείς θα τη ζήσετε


Η δική σας μοναδική στιγμή, γίνεται δικό μας εγχείρημα με μία επιθυμία: Να την πραγματοποιήσουμε ιδανικά για να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη σας για μια ζωή.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η χαρά διπλασιάζεται όταν τις μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε. Εκδηλώσεις που γίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να δώσουμε και να πάρουμε πολύτιμα συναισθήματα. Το roof top Eleon Loft ανοίγεται φιλόξενο για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που επιθυμείτε.


Η ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, οι γενναιόδωροι χώροι, η υψηλή αισθητική στον εσωτερικό σχεδιασμό, στην επίπλωση, στα σερβίτσια, στα λευκά είδη, η σύγχρονη τεχνολογικά υποδομή, οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας στον φωτισμό, τη μουσική και τη διακόσμηση και το ανθρώπινο δυναμικό μας, φιλόξενο, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εμπειρία, συνθέτουν όλες τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και η γεύση. Η ομάδα του executive chef Jean Yves Carattoni σχεδιάζει και υλοποιεί με μοναδική μαεστρία τις γεύσεις της προτίμησής σας, με βάση τις καλύτερες πρώτες ύλες από την τοπική και διεθνή αγορά. Πιάτα ευφάνταστα σε παρουσίαση και απολαυστικά σε γεύση, δημιουργούνται σύμφωνα με το ύφος της κουζίνας της επιθυμίας σας, αφήνοντας αξέχαστες γευστικές εντυπώσεις.

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής

Mοναδική περιμετρική θέα στην πόλη μας και τον βράχο της Ακρόπολης

Σχεδιασμός εκδήλωσης


Οργάνωση λίστας καλεσμένων

Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων σας γρήγορα και απλά.

Tοποθέτηση καλεσμένων στο χώρο

Επιλέξτε και τοποθετήστε εύκολα τους καλεσμένους σας στα τραπέζια!

Παρακολούθηση αριθμού καλεσμένων

Πόσοι καλεσμένοι επιβεβαίωσαν; Πόσοι δεν έχουν απαντήσει;

Ημερολόγιο
Εκδήλωσης

Δείτε το ημερολόγιo & διαγράψτε κάθε διαδικασία που ολοκληρώνετε.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Σε ένα περιβάλλον σαν του Excel, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία κάθε καλεσμένου σας, με το Ονοματεπώνυμο, τον Αριθμό Ατόμων (ενηλίκων & ανηλίκων), τα Τηλέφωνα Επικοινωνίας και μια λίστα επιλογών ανάλογα με την Κατάσταση Απάντησης.

Η κεντρική διαχείριση των στοιχείων των καλεσμένων σας και η αυτόματη διασύνδεσή τους με την εφαρμογή, διασφαλίζουν την ποιότητα της εκδήλωσης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΕ 2 ΚΛΙΚ

Η τοποθέτηση των καλεσμένων σας γίνεται με 2 κλικ στην πραγματική κάτοψη του χώρου:

  • Χωρίς να σας ενδιαφέρει για τους αριθμούς των τραπεζιών.
  • Χωρίς διάσπαρτες λίστες.
  • Χωρίς πρόβλημα όταν αλλάζει ο αριθμός των καλεσμένων.
  • Χωρίς να υπερβαίνεται η χωρητικότητα κάθε τραπεζιού!
Και η Λίστα Καλεσμένων προκύπτει αυτόματα!


ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΧΡΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ

Σας επιτρέπεται η πλήρης πρόσβαση στο περιβάλλον σας μέχρι και 7 ημέρες πριν τη δεξίωση. Έτσι αλλάζετε τις θέσεις των καλεσμένων σας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχετε λύνοντάς τα χέρια σας.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ ΜΕ SMS

Αφού συμπληρώσετε τα τηλέφωνα των Καλεσμένων σας που κωδικοποιούνται αυτόματα και τους τοποθετήσετε στα τραπέζια, επιβεβαιώνετε την Αποστολή των Μηνυμάτων, συμπληρώνετε τα Ονόματά τους και με το τελικό σας ΟΚ, φεύγει ένα προσωπικό SMS προς κάθε Καλεσμένο με το Τραπέζι, τον Αριθμό των Θέσεων και το Όνομα του Χώρου μας.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε ανά πάσα στιγμή τον συνολικό αριθμό καλεσμένων (ενηλίκων και ανηλίκων) που επιβεβαίωσαν ότι θα έρθουν στη δεξίωση σας, τον αριθμό καλεσμένων που δεν έχουν απαντήσει ακόμη, και τους αριθμούς των τοποθετημένων και ατοποθέτητων καλεσμένων.

Με μια μόνο ματιά, ελέγχετε ολόκληρη την εκδήλωση σύμφωνα με την τελευταία σας αλλαγή!

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Τα στοιχεία επικοινωνίας των καλεσμένων σας, αποκρύπτονται αυτόματα με ειδικό κωδικό που εισάγετε με το που πρωτομπαίνουν στην Εισαγωγή/Επεξεργασία Καλεσμένων.

Κατόπιν τα στοιχεία κλειδώνουν αυτόματα με την έξοδο από την εφαρμογή, και εμφανίζονται μόνον έπειτα από την εισαγωγή του κωδικού.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ / ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η προσφορά σας θα είναι πάντοτε online ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση. Μπορείτε πάντοτε να βλέπετε ένα αρχείο (την τρέχουσα, κάθε φορά, προσφορά ή το τελικό συμφωνητικό).


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τα ημερολόγια-οδηγοί, επισημαίνουν κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η εκδήλωσης σας.

Επικοινωνια

Τοποθεσια

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

ΙΧ : Παροχή Parking

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Eleon Loft - All rights reserved.