Ολοκληρωμένες υπηρεσίες & κορυφαία αισθητική για εκδηλώσεις κύρους


Σε ένα από τα ομορφότερα loft της πρωτεύουσας η αισθητική, η λειτουργικότητα, η γεύση και οι υπηρεσίες βρίσκονται στο απόγειό τους. Στο Eleon Loft η επαγγελματική εκδήλωση γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας.

Επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, σεμινάρια, εταιρικές εκδηλώσεις βραβεύσεων και επετείων, λανσαρίσματα νέων προϊόντων και υπηρεσιών βρίσκουν στον Eleon Loft τον ιδανικό χώρο για να διοργανωθούν με εξασφαλισμένη επιτυχία.


Ο εντυπωσιακός χώρος των 1.500τ.μ., με τα μεγάλα ανοίγματα, που αφήνουν το φυσικό φως να εισχωρήσει στο εσωτερικό και τη ματιά να αποδράσει στα ιστορικά μνημεία της πόλης, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, τον λόφο του Φιλοπάππου και του όρους Αιγάλεω, προσαρμόζεται για κάθε περίσταση, για να φιλοξενήσει από 80 έως και 1.200 άτομα.

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, πλήρης και υπερσύγχρονος απαντά σε κάθε απαίτηση –συνέδριο, παρουσίαση, βράβευση, σεμινάριο, workshop –ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό, με αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα, ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη διασφαλίζοντας την επιτυχή έκβαση κάθε εκδήλωσης. Στα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας, στις παρυφές της πρωτεύουσας με την απρόσκοπτη θέα σε αυτήν, ο ευρύχωρος ανοικτός χώρος στάθμευσης.


Στο Eleon Loft οι υπηρεσίες ολοκληρώνονται με τον πιο γευστικό τρόπο. Η in house κουζίνα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες από την ελληνική παραγωγή και επιλεγμένες εισαγωγές από τη διεθνή αγορά, με επικεφαλής τον executive chef Jean Yves Carattoni, προσαρμόζεται σε κάθε εκδήλωση, εμπλουτίζοντας την απόλαυση.

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής

Mοναδική περιμετρική θέα στην πόλη μας και τον βράχο της Ακρόπολης

Banquet & Conferences


Dimensions Ceiling
Height
Dinner &
Dance
Theater
Style
Class
Room
Board
Room
Banquet Cocktail
50m x 26m
1300 M²
min: 3.4m
max: 6m
700 700
with stage
420 240 700 1100

Προτεινομενες κατοψεις αιθουσας εκδηλωσεων

Σχεδιασμός εκδήλωσης


Οργάνωση λίστας καλεσμένων

Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων σας γρήγορα και απλά.

Tοποθέτηση καλεσμένων στο χώρο

Επιλέξτε και τοποθετήστε εύκολα τους καλεσμένους σας στα τραπέζια!

Παρακολούθηση αριθμού καλεσμένων

Πόσοι καλεσμένοι επιβεβαίωσαν; Πόσοι δεν έχουν απαντήσει;

Ημερολόγιο
Εκδήλωσης

Δείτε το ημερολόγιo & διαγράψτε κάθε διαδικασία που ολοκληρώνετε.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Σε ένα περιβάλλον σαν του Excel, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία κάθε καλεσμένου σας, με το Ονοματεπώνυμο, τον Αριθμό Ατόμων (ενηλίκων & ανηλίκων), τα Τηλέφωνα Επικοινωνίας και μια λίστα επιλογών ανάλογα με την Κατάσταση Απάντησης.

Η κεντρική διαχείριση των στοιχείων των καλεσμένων σας και η αυτόματη διασύνδεσή τους με την εφαρμογή, διασφαλίζουν την ποιότητα της εκδήλωσης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΕ 2 ΚΛΙΚ

Η τοποθέτηση των καλεσμένων σας γίνεται με 2 κλικ στην πραγματική κάτοψη του χώρου:

  • Χωρίς να σας ενδιαφέρει για τους αριθμούς των τραπεζιών.
  • Χωρίς διάσπαρτες λίστες.
  • Χωρίς πρόβλημα όταν αλλάζει ο αριθμός των καλεσμένων.
  • Χωρίς να υπερβαίνεται η χωρητικότητα κάθε τραπεζιού!
Και η Λίστα Καλεσμένων προκύπτει αυτόματα!


ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΧΡΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ

Σας επιτρέπεται η πλήρης πρόσβαση στο περιβάλλον σας μέχρι και 7 ημέρες πριν τη δεξίωση. Έτσι αλλάζετε τις θέσεις των καλεσμένων σας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχετε λύνοντάς τα χέρια σας.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ ΜΕ SMS

Αφού συμπληρώσετε τα τηλέφωνα των Καλεσμένων σας που κωδικοποιούνται αυτόματα και τους τοποθετήσετε στα τραπέζια, επιβεβαιώνετε την Αποστολή των Μηνυμάτων, συμπληρώνετε τα Ονόματά τους και με το τελικό σας ΟΚ, φεύγει ένα προσωπικό SMS προς κάθε Καλεσμένο με το Τραπέζι, τον Αριθμό των Θέσεων και το Όνομα του Χώρου μας.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε ανά πάσα στιγμή τον συνολικό αριθμό καλεσμένων (ενηλίκων και ανηλίκων) που επιβεβαίωσαν ότι θα έρθουν στη δεξίωση σας, τον αριθμό καλεσμένων που δεν έχουν απαντήσει ακόμη, και τους αριθμούς των τοποθετημένων και ατοποθέτητων καλεσμένων.

Με μια μόνο ματιά, ελέγχετε ολόκληρη την εκδήλωση σύμφωνα με την τελευταία σας αλλαγή!

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Τα στοιχεία επικοινωνίας των καλεσμένων σας, αποκρύπτονται αυτόματα με ειδικό κωδικό που εισάγετε με το που πρωτομπαίνουν στην Εισαγωγή/Επεξεργασία Καλεσμένων.

Κατόπιν τα στοιχεία κλειδώνουν αυτόματα με την έξοδο από την εφαρμογή, και εμφανίζονται μόνον έπειτα από την εισαγωγή του κωδικού.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ / ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η προσφορά σας θα είναι πάντοτε online ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση. Μπορείτε πάντοτε να βλέπετε ένα αρχείο (την τρέχουσα, κάθε φορά, προσφορά ή το τελικό συμφωνητικό).


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τα ημερολόγια-οδηγοί, επισημαίνουν κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η εκδήλωσης σας.

Επικοινωνια

Τοποθεσια

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

ΙΧ : Παροχή Parking

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Eleon Loft - All rights reserved.