Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο μοντέρνος, εναλλακτικός πολυχώρος ‘Ελαιών-loft φιλοξενεί επαγγελματικές εκδηλώσεις κάθε είδους
(Συνέδρια, Παρουσιάσεις Προϊόντων, Εταιρικούς Εορτασμούς κ.α.) και υπόσχεται να χαρίσει έναν τόνο πρωτοποριακό σε κάθε επαγγελματική συνάθροιση.

Η σάλα, ευρύχωρη κι επιβλητική με βασικό χαρακτηριστικό την άνεση και τη λιτή πολυτέλεια, ενώ ταυτόχρονα η κουζίνα ευφάνταστη και δημιουργική, υπό την επίβλεψη του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Γάλλου Chef μας. Αποκλειστική επιδίωξη των συνεργατών του Ελαιών είναι να αναδείξουν κάθε τυπική εκδήλωση σε μια βραδιά διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα.

Συνέδρια

Το ‘Ελαιών-loft διοργανώνει Συνέδρια υψηλών απαιτήσεων και παρέχει όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα απαραίτητα μέσα για την ομαλή διεξαγωγή τους. Η διάταξη των χώρων διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών.

Διατίθεται πλήρης τεχνολογικός εξοπλισμός και οπτικοακουστικό υλικό (οθόνες προβολής, projectors, ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση κλπ.), ενώ παράλληλα πρόθυμοι επαγγελματίες συνεργάτες μας θα αναλάβουν να επιλύσουν κάθε νέο εγχείρημα που θα ζητηθεί για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η εντυπωσιακή σάλα υποδοχής και η μεγάλη ποικιλία σε ποτά και εδέσματα καθιστούν το περιβάλλον κατάλληλο για στιγμές χαλάρωσης και κοινωνικής συναναστροφής κατά τη λήξη του συνεδρίου.

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής

Mοναδική περιμετρική θέα στην πόλη μας και τον βράχο της Ακρόπολης

Παρουσίαση προϊόντων - Απονομές βραβείων

Η άψογη αισθητική του χώρου, η εμπειρία στη διοργάνωση και η επιμονή μας στη συνέπεια αναδεικνύουν το ‘Ελαιών-loft στο ιδανικότερο spot της πόλης για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών επαγγελματικών events.

Στόχος μας η σωστή και ολοκληρωμένη προβολή των νέων προϊόντων και των τιμώμενων προσώπων μέσα από την προσεκτική σκηνοθεσία της βραδιάς και την παροχή όλων των επιθυμητών μέσων (οθόνες, projectors, φωτισμός, ειδικά εφέ, μουσική επένδυση κ.α.).

Άφθονο φαγητό και ποτό –ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από τα menus μας- ακολουθεί το event και υπόσχεται να απογειώσει τη λαμπερή, κοσμική βραδιά!

Επετειακοί Εορτασμοί - Κοπή Πίτας

Οι ετήσιοι εορτασμοί αποτελούν παραδοσιακά μία από τις πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις για μια εταιρεία και τους συνεργάτες της. Στο Ελαιών –loft διοργανώνουμε εορτασμούς με γνώμονα τη δημιουργία ζεστής φιλικής ατμόσφαιρας και τη συνδυάζουμε με απολαυστικές γευστικές προτάσεις, μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών κι ένα ευχάριστο μουσικό φόντο.

Πέρα από την ανταλλαγή των ευχών και τη διατύπωση των καθιερωμένων, οι στιγμές χαράς, διασκέδασης κι απόλαυσης θα σηματοδοτήσουν μια δημιουργική νέα χρονιά.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο 'Ελαιών-loft είναι εφικτή με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Στις εγκαταστάσεις μας διατίθεται Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Με αυτοκίνητο Με ΜΜΜ

8
Λεπτά

Από Σύνταγμα

Με τα πόδια Με αυτοκίνητο

4
Λεπτά

Από Metro Ελαιώνα

Με τα πόδια Με αυτοκίνητο

1
Λεπτό

Από Χρηματιστήριο

Με αυτοκίνητο Με ΜΜΜ

6
Λεπτά

Από Σταθμό Λαρίσης

Με αυτοκίνητο Με ΜΜΜ

25
Λεπτά

Από Αεροδρόμιο

Με αυτοκίνητο Με ΜΜΜ

12
Λεπτά

Από Λιμάνι Πειραιά

Μετρό : Στάση Ελαιώνας, Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα, Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

© 2014 Ελαιών Loft - All rights reserved.