Ολοκληρωμένες υπηρεσίες & κορυφαία αισθητική για εκδηλώσεις κύρους


Σε ένα από τα ομορφότερα loft της πρωτεύουσας η αισθητική, η λειτουργικότητα, η γεύση και οι υπηρεσίες βρίσκονται στο απόγειό τους. Στο Eleon Loft η επαγγελματική εκδήλωση γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας.

Επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, σεμινάρια, εταιρικές εκδηλώσεις βραβεύσεων και επετείων, λανσαρίσματα νέων προϊόντων και υπηρεσιών βρίσκουν στον Eleon Loft τον ιδανικό χώρο για να διοργανωθούν με εξασφαλισμένη επιτυχία.


Ο εντυπωσιακός χώρος των 1.500τ.μ., με τα μεγάλα ανοίγματα, που αφήνουν το φυσικό φως να εισχωρήσει στο εσωτερικό και τη ματιά να αποδράσει στα ιστορικά μνημεία της πόλης, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, τον λόφο του Φιλοπάππου και του όρους Αιγάλεω, προσαρμόζεται για κάθε περίσταση, για να φιλοξενήσει από 80 έως και 1.200 άτομα.

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, πλήρης και υπερσύγχρονος απαντά σε κάθε απαίτηση –συνέδριο, παρουσίαση, βράβευση, σεμινάριο, workshop –ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό, με αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα, ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη διασφαλίζοντας την επιτυχή έκβαση κάθε εκδήλωσης. Στα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας, στις παρυφές της πρωτεύουσας με την απρόσκοπτη θέα σε αυτήν, ο ευρύχωρος ανοικτός χώρος στάθμευσης.


Στο Eleon Loft οι υπηρεσίες ολοκληρώνονται με τον πιο γευστικό τρόπο. Η in house κουζίνα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες από την ελληνική παραγωγή και επιλεγμένες εισαγωγές από τη διεθνή αγορά, με επικεφαλής τον executive chef Jean Yves Carattoni, προσαρμόζεται σε κάθε εκδήλωση, εμπλουτίζοντας την απόλαυση.

H μεγαλύτερη αίθουσα δεξιώσεων της ευρύτερης περιοχής

Mοναδική περιμετρική θέα στην πόλη μας και τον βράχο της Ακρόπολης

Banquet & Conferences


Dimensions Ceiling
Height
Dinner &
Dance
Theater
Style
Class
Room
Board
Room
Banquet Cocktail
50m x 26m
1300 M²
min: 3.4m
max: 6m
700 700
with stage
420 240 700 1100

Προτεινομενες κατοψεις αιθουσας εκδηλωσεων

Επικοινωνια

Τοποθεσια

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

ΙΧ : Παροχή Parking

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Eleon Loft - All rights reserved.